Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Actes de Reagrupament a la comarca

L’alcalde d’Arenys de Munt Carles Móra presentarà Reagrupament a Sant Martí Sarroca.

Aquest proper diumenge, Reagrupament Independentista es presentarà oficialment a Sant Martí Sarroca amb un acte en format vermut al bar d’El Centre. D’altra banda una seixantena de persones van assistir divendres al vespre a la presentació de Reagrupament al Casal d’Entitats de Sant Sadurní d’Anoia. L’acte va encetar-se amb una breu intervenció del coordinador comarcal de Reagrupament a l’Alt Penedès, Jaume Claramunt, que va justificar que molts catalans s’hagin aplegat a Reagrupament en la preocupació de pel futur de la nostra nació i en el deteriorament, tant econòmic com cultural i nacional, que viu de fa temps el nostre país. En aquest acte també va intervenir el president de Reagrupament, en Joan Carretero. Carretero va assegurar que els catalans hem viscut d’il·lusions des de fa molts anys, però que l’estat espanyol ha deixat clar en aquests darrers mesos que les il·lusions, com federalisme, concert econòmic o plurinacionalitat, no seran mai possibles dins d’un Espanya més reforçada cada dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: