Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pilar de vuit amb folre i manilles per la Mercè

Els Castellers de Vilafranca van descarregar el pd8fm a Barcelona per les festes de la Mercè, a falta d’una setmana pel Concurs de Castells a Tarragona.

Aquest diumenge la colla de la camisa verda va actuar a Barcelona en motiu de les festes de la Mercè. Els vilafranquins van compartir plaça amb els Castellers de Barcelona, i amb els Minyons de Terrassa. A la primera ronda els vilafranquins van optar pel 3d9f. Era un 3d9f compost per un tronc més pesat que habitualment, pensat de cara al 5d9f o el 3d9fa. A la segona es van descarregar un 4d9f, que va ser una bona prova de cara a posar-hi l’agulla al Concurs. A continuació es va completar el 3d8a. A l’hora del pilar, els Castellers de Vilafranca van apostar fort i van descarregar el pilar de 8 amb folre i manilles. El peu del pilar es va mostrar fort i segur, i en cap moment es va patir per la seva descarregada. Aquest és el quart pd8 descarregat de la temporada. A la mateixa diada els Minyons van carregar la torre de nou amb folre i manilles, però no van poder amb el seu intent de cinc de nou amb folre. Per la seva part els Castellers de Barcelona van completar la millor actuació de la temporada per part de la colla, amb el tres i quatre de vuit i la torre de vuit amb folre, tots descarregats.<br />A la Mercè els vilafranquins van complir el guió previst i ara toca estar centrats de ple en el Concurs de Castells d’aquest diumenge. Els Verds demanen el suport dels seus afeccionats i de Vilafranca per aconseguir el 5è Concurs consecutiu, cosa que encara mai cap colla ha pogut realitzar.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: