Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’onzena pedalada verda dels Castellers de Vilafranca recupera la Rambla de Sant Francesc

Aquest dissabte, els Castellers de Vilafranca, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, organitzen l’onzena edició de la Pedalada Verda. Aquest any, i com ja ve essent habitual, està emmarcada dins de la "Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2009.

<br />La sortida recupera la Rambla Sant Francesc i serà a les 5 de la tarda, quan ja hagi acabat la neteja posterior al mercat. La pedalada recorrerà diversos carrers de la vila, passant per tots els barris, fins arribar, altra vegada, a la Rambla Sant Francesc. Àlex Sànchez Granados és el vicepresident de l’Àrea Social dels Castellers de Vilafranca.<br /><br />A més, tots els participants a la Pedalada Verds rebran una samarreta de record. Enguany, aquesta samarreta serà la d’Objectiu V, que durant tota la temporada s’ha anat repartint per promocionar el Concurs de Castells de Tarragona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: