Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A informació pública la variant de Sant Llorenç d’Hortons

El DOGC publicava ahir l’inici de la informació pública de la variant de Sant Llorenç d’Hortons de la carretera BV-2249, amb un pressupost previst de 7,3 MEUR.

 

La nova via, de gairebé 2 quilòmetres de longitud, permetrà evitar el pas de nombrosos vehicles pesants per l’actual travessera, tot millorant la seguretat del trànsit. De fet, dels 2.500 vehicles que circulen diàriament per la travessera, el 20% corresponen a aquesta tipologia.
<div></div>
L’inici de la nova variant se situarà a l’actual carretera BV-2249, a 700 metres al sud del nucli urbà en direcció cap a Gelida. En aquest punt inicial es construirà una rotonda a nivell de 50 metres de diàmetre. La nova via també contempla un viaducte de 70 metres de longitud sobre el torrent de Sant Just i un altre que permetrà el pas sobre el torrent de Can Ferreguet.<br />Al nord-est del municipi, la variant discorrerà entre el càmping de Can Ferreguet i el nucli urbà. En aquest tram, es preveu la formació d’un camí paral·lel que creuarà la variant per un pas inferior.<br />El final de la variant se situarà a la mateixa carretera BV-2249, al costat d’una zona industrial situada a uns 200 metres al nord del final de la zona urbana de Sant Llorenç d’Hortons. En aquest punt es construirà una altra rotonda a nivell de 50 metres de diàmetre.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: