Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos rescaten un home d’un incendi a la Plaça Fèlix Nutó

Els fets van tenir lloc el passat dimarts al voltant de les 10 de la nit quan un veí va alertar als Mossos d’Esquadra que hi havia molt de fum i se sentia una forta pudor a cremat al seu edifici.

 

En arribar, l’edifici estava ple de fum negre que dificultava la visió i que desprenia una intensa pudor a cremat. A més, i el més greu, és que els veïns van alertar que a dins de l’immoble en flames hi viu una persona gran, d’uns 80 anys, amb problemes d’obesitat, mobilitat reduïda i que pateix una insuficiència respiratòria crònica que l’obliga a dur mascareta i respirar mitjançant una bombona d’oxigen.  Després de diversos intents els Mossos van poder accedir a l’immoble per la part del darrera. 
<div></div>
 <br />El pis era ple de fum que impedia la visibilitat a l’interior de l’habitatge i dificultava la respiració. Finalment van localitzar l’home que estava estirat al terra del menjador després d’haver caigut de la cadira de rodes. Els Mossos d’Esquadra van practicar els primers auxilis i als pocs minuts van arribar els bombers i els serveis sanitaris que van atendre i traslladar a l’Hospital Comarcal el veí afectada.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: