Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Masachs abandona l’executiva del PSC

El membre de l’executiva local del PSC de Vilafranca, Josep Masachs, ha presentat la seva dimissió per desavinences amb el primer secretari.

Segons ha fet públic el diari El Punt el motiu de les desavinences es podria centrar en el fet que l’històric membre de l’executiva local, Josep Masachs, hauria adreçat una carta al primer secretari, Francisco Romero, en el que mostrava les seves diferències d’opinió de com s’està duent l’oposició. Masachs, que no ha volgut fer declaracions a la nostra emissora, no ha desmentit el contingut d’una carta que ell assegura no ha fet pública. En el document s’apuntaria que Masachs s’aparta de la línia que dirigeix el partir perquè està "en contra de la dinàmica d’acusacions en la que s’està entrant", sense incidir en la situació social i econòmica que es viu. En aquest sentit Masachs mantindrà la seva condició de militant del PSC però s’aparta de l’executiva  actual perquè no està d’acord amb l’estratègia. Per la seva banda el primer secretari de l’executiva local del PSC a Vilafranca, Francisco Romero, ha declinat també fer declaracions tot i exposant   que sent un tema de militants del PSC, la qüestió provablement es tractarà tan a la propera executiva com a la propera Assemblea. Fins ara aquests temes no s’han plantejat mai en aquests espais, i tampoc en l’Assemblea ni executiva fetes al Juliol. Com és habitual, aquestes reunions seran al setembre, i on també s’han  d’aprovar els candidats al Parlament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: