Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mor l’ex cap de colla dels Xicots de Vilafranca Lluís Barrera

<p />L’ex cap de colla dels Xicots de Vilafranca Lluís Barrera va morir ahir a la tarda en un accident de trànsit. La cerimónia d’enterrament serà demà divendres a les cinc de la tarda a la Basílica de Santa Maria. 

L’accident es va produir a tres quarts de quatre de la tarda, al punt quilomètric 151 de la C-15, al terme municipal de Vilanova i la Geltrú. Va ser una col·lisió frontal on es veien implicats un turisme i una motocicleta, tots dos amb matrícula de l’estat espanyol. Com a conseqüència de l’accident, resultava mort el vilafranquí Lluís Barrera, conductor i únic ocupant de la motocicleta.<br />La via va ser tallada durant una hora aproximadament per tal de facilitar l’assistència dels serveis d’emergències.<br />En el sinistre hi van participar diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, Bombers i SEM.<br />Lluís Barrera, de 27 anys, formava part dels Xicots de Vilafranca des de 1992, on va començar com a cassoleta. Recordem que havia estat cap de colla durant dos anys. Els Xicots havien anunciat que suspenien l’actuació a Salt d’aquest cap de setmana, però per desig exprés de la família de Barrera, finalment participaran a la diada.

Demà divendres, a les cinc de la tarda, tindrà lloc la cerimònia d’enterrament a la Basílica de Santa Maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: