Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui s’aprova l’àmbit funcional de planificació territorial del Penedès

El ple ordinari del Parlament té previst aprovar la proposició de llei per crear l’àmbit Penedès per unanimitat.

Totes les esmenes que s’havien presentat van quedar transaccionades i integrades en el redactat de la llei, excepte la de Ciutadans que finalment va ser retirada en la darrera reunió de la Comissió de Política Territorial.<br />Així, les comarques de l’Alt, el Baix Penedès, el Garraf i part de l’Anoia veuran reconeguda la seva unitat territorial amb la creació del vuitè àmbit.
En canvi, els projectes de la llei de vegueries i de l’àrea metropolitana han caigut de l’ordre del dia del ple a última hora. Ahir, la junta de portaveus del Parlament va acordar ajornar-les fins al ple dels dies 28 i 29 de juliol, el darrer que se celebrarà abans de les vacances d’estiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: