Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou traçat a la carretera de Sant Llorenç

<p class="MsoBodyText" /><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;" /><span style="font-family: Times New Roman;" />Les obres dels accessos de Gelida a l’AP-7 continuen el seu curs i aquesta setmana s’obre un nou tram provisional de la carretera de Sant Llorenç que va de la rotonda de Can Panyella a la sortida actual de l’autopista. 

</span></span><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">La principal novetat està a la sortida de l’autopista venint de Barcelona, on s’ha construït una rotonda per distribuir la circulació entre Gelida i Sant Llorenç d’Hortons. Des d’aquesta nova rotonda i fins a la rotonda de Can Panyella és per on passa aquest nou traçat provisional de la carretera.</span></span> 

<div></div>
<p class="MsoBodyText"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Recordem que aquestes obres han de permetre la construcció dels accessos a l’autopista en direcció sud a Vilafranca i Tarragona, i la sortida a Gelida venint d’aquella direcció.<span style="mso-spacerun: yes;">  </span></span></span>

<p class="MsoBodyText"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"> </span></span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: