Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La propera setmana comencen les obres d’ampliació de la llar d’infants Lola Anglada

Les llars d’infants municipals a Vilafranca estan en ple període de pre-inscripcions, fins el proper 14 de maig.

Es tracta d’un procés important que ha de permetre conèixer la demanda de places que hi ha per aquests equipaments, i començar a preveure també la distribució que es fa dels futurs alumnes en les quatre llars d’infants municipals.<br />Un procés què, de cara al proper curs, haurà de tenir en compte la nova aula que a partir de la propera setmana es començarà a construir a la llar Lola Anglada, al barri del Poble Nou.<br />La directora d’aquesta llar, Cristina Garcia, apuntava que ja ho tenen tot preparat per que es puguin començar les obres i al mateix temps continuar oferint els seus serveis.<br />Garcia explica que són unes obres importants per el centre, ja que els permetrà passar de les tres aules actuals a quatre, i al mateix temps guanyar també més espais per poder treballar millor.
La Lola Anglada era la única llar pendent de fer-hi obres de millora i ampliació, i per tant era la més petita de les quatre municipals que hi ha a Vilafranca. Ara guanyarà nous espais i la possibilitat d’acollir també més infants de cara al proper curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: