Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Banc de Sang està a la Rambla de St. Francesc

<p class="MsoBodyText" /><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;" /><span style="font-family: Times New Roman;" />A causa de la plantació d’uns arbres, la Unitat Mòbil del Banc de Sang ha tingut problemes per aparcar a la plaça Penedès i ha canviat la seva ubicació habitual.

</span></span><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Així, al llarg d’avui podreu fer donació de sang, com cada primer dilluns de mes, però al lateral de Santa Anna de la Rambla, davant de l’hotel Casa Torner i Güell. </span></span>

<p class="MsoBodyText"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Aquesta tarda tornarà a obrir a partir de les 5 i fins les 9 del vespre.</span></span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: