Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull creu que la Generalitat no aprovarà "Costa de Barcelona"

L’alcalde de Vilafranca es mostra convençut que la Generalitat no tirarà endavant una proposta de marca turística sense el consens del territori

En el decurs del programa diàlegs amb l’alcalde, Pere Regull ha comentat entre altres qüestions temes relacionats amb la proposta de marca turística "Costa Barcelona", amb l’eslògan "Mar, modernisme, Penedès". En primer lloc, Regull ha volgut respondre les darreres declaracions fetes per el portaveu del PSC a Vilafranca, Francisco Romero en que criticava l’alcalde per el seu rebuig a la marca turística Costa Barcelona. Regull ha volgut refermar que la seva postura és la de defensar el Penedès. Regull també ha volgut deixar clar que en situacions així és on queda clar qui defensa el Penedès i qui no. Per l’alcalde és clar que els socialistes tenen altres interessos.

Regull ha recordat també que la votació va acabar en un empat, amb els representants del sector vinícola i l’ajuntament de Vilafranca en contra; mentre que a favor ho van fer les administracions. Considera l’alcalde de la capital de l’Alt Penedès especialment greu el vot de qualitat del president del Consorci Turístic de la comarca, que va ser emès sense consultar amb el Consell Comarcal on hi ha un acord de govern entre totes les forces polítiques.

D’altra banda, Regull ha manifestat també que te la sensació que finalment la Generalitat no tirarà endavant una proposta de marca turística que no compta amb el suport de gran part dels sectors econòmics i de la capital de la comarca.

Per l’alcalde de Vilafranca és clar que el Penedès no és costa, i que la gent que ve de turisme a la comarca no busca costa. Ha refermat, doncs, la seva voluntat de continuar lluitant per tal que la paraula Penedès aparegui a la marca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: