Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les carreteres comarcals patiran restriccions de trànsit aquesta setmana

Les carreteres comarcals de Sant Sadurní a Masquefa i de Castellet i la Gornal patiran restriccions de trànsit aquesta setmana.

La carretera BV-2241 patirà restriccions de trànsit a Masquefa i Sant Sadurní d’Anoia pels treballs de conservació que es duran a terme aquesta setmana. <br />Els  treballs de millora en cunetes que es duran a terme a la BV-2241 a Masquefa comportaran restriccions de trànsit en aquesta via, entre aquest dilluns i divendres. D’altra banda, avui també es produiran afectacions al trànsit en aquesta carretera, al seu pas per Sant Sadurní d’Anoia, com a conseqüència de les tasques de millora que s’efectuaran a les barreres de seguretat.<br />Les afectacions consistiran en l’ocupació d’un carril de la calçada, de manera que es donarà pas alternatiu als vehicles pel carril que quedi lliure, en funció del desenvolupament dels treballs. Les restriccions es produiran en la franja horària entre les 8 del matí i les sis de la tarda, de dilluns a dijous, i entre les 8 i les dues , el divendres. D’altra banda la carretera BV-2115 també patirà restriccions de trànsit a Castellet i la Gornal aquesta setmana. Els treballs de millora a les barreres de seguretat que es duran a terme a la BV-2115 a Castellet i la Gornal comportaran restriccions de trànsit des d’avui i fins divendres.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: