Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Sadurní ofereix un mòdul bàsic d’higiene alimentària de caràcter gratuït

El Servei de Salut de l’Ajuntament de la capital del cava ofereix la possibilitat de cursar gratuïtament un mòdul bàsic d’higiene alimentària adreçat a personal manipulador auxiliar i a monitors i monitores de menjadors escolars.

Aquesta formació es farà els dies 22 i 23 d’abril, de les 9 a 2/4 de 12 del matí, al Casal d’Entitats. Les inscripcions s’han de fer abans del 16 d’abril al Servei de Salut, al carrer Hospital, 11, o bé a l’adreça electrònica .<br />Aquest curs, que serà impartit per professionals de l’Associació Catalana d’Higiene Alimentària, tractarà sobre les malalties transmeses pels aliments, els hàbits higiènics, el pla de neteja i desinfecció, el pla de control de proveïdors i el pla de bones pràctiques de manipulació. El curs, subvencionat per la Diputació, està acreditat per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: