Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Rambla ja te plataners

Ja han finalitzat els treballs de plantació de plataners als laterals de la rambla de Sant Francesc

Es tracta de cinquanta exemplars de l’espècie Platanus hispanica, que es col·locaran en dues fileres a cadascun dels laterals de la rambla. Els arbres tenen un diàmetre d’uns 40 centímetres i s’han col·locat sobre un terreny treballat amb tècniques de millora del seu creixement. Es tracta d’una tècnica novedosa de tractament del subsòl que ha de garantir el creixement dels arbres.<br />Les tasques de plantació van començar abans de Setmana Santa i aquesta setmana han finalitzat els treballs. S’ha realitzat en aquests moments, ja que ens trobem dins del període de plantació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: