Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Huguet assegura que la Generalitat no aprovarà la Marca Costa de Barcelona sense consens

El conseller Huguet assegura que la Generalitat no aprovarà la Marca Costa de Barcelona si no hi ha consens al territori.

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, va presidir divendres la celebració de la Nit de l’Empresa 2010, organitzada per l’Associació d’Empresaris del Penedès i Garraf, l’Adeg. En el transcurs d’una roda de premsa , prèvia a la celebració de l’acte va parlar de turisme en general i va respondre a les preguntes dels mitjans sobre la polèmica de la proposta de marca turística Costa de Barcelona, amb l’eslògan mar, modernisme i Penedès. Sobre aquest tema Josep Huguet va mostrar els dubtes que la proposta prosperi si no té el consens de tot el territori. El conseller va ser explícit indicant que la Generalitat no aprovarà la nova marca si no té un ampli consens i va suggerir la fórmula adoptada al Maresme. El conseller Huguet va recordar que es tracta d’un debat tècnic, però també va dir que si no hi ha un acord es pot produir un bloqueig que impedeixi renovar la marca actual. Recordem que mentre no es renovi la marca a l’actualitat les comarques de l’Alt Penedès, Baix Llobregat i Garraf es promocionen sota el paraigua de Costa de Garraf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: