Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El temps acompanya per Sant Jordi

Vilafranca i la comarca celebren la diada de Sant Jordi amb un dia que acompanya malgrat que les previsions feien pensar que podia ploure.

De moment, tot continua amb normalitat i amb un bon ambient. A Vilafranca i a la resta de la comarca, se celebra una diada que com sempre treu llibres i roses al carrer.<br />A moltes parades temien que el temps fes una mala passada, però finalment ha sortit el sol.<br />En qualsevol cas, les novetats literàries i els llibres que no passen de moda, acompanyats de roses de tota mena, segueixen sent els presents d’aquest dia que tant grans com petits gaudeixen sortint al carrer. <br />Des de les parades, la jornada es viu amb intensitat. El Toni Regueiro destacava que el temps acompanya i parlava de les vendes de llibres.
A banda dels llibres, les roses també protagonitzen la diada. A banda de les parades especialitzades en flors, també hi havia gent que les venia per recollir diners per a algun projecte en concret.

I aquest Sant Jordi, marcat també per la crisi, ha permès que es vegin diverses iniciatives basades en l’intercanvi, com a la parada del GEP.

Els carrers s’han anat animant cada cop més al llarg del matí, a més amb la presència de les escoles que han organitzat sortides per viure la diada a peu de carrer. Entre la gent que passejava pel carrer hi havia la Rosa Maria.

Des de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió s’ha seguit la diada en directe a la llarg del matí per copsar l’ambient que es respira i que, com sempre, ha estat de molta animació.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: