Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El servei de bus directe entre Vilafranca i Vilanova s’amplia en un 60%

Des d’ahir matí, la línia ha vist incrementar en un 60% la seva freqüència de pas: fins ara, els dies feiners, només 9 viatges d’anada i tornada unien les capitals del Garraf i l’Alt Penedès, mentre que ara en són 14.

Una altra novetat és que els diumenges i festius -en què fins ara no s’oferia cap servei- la línia passa a tenir 10 expedicions, cinc en cada sentit, mentre que l’oferta dels dissabtes feiners es manté com fins ara, amb 16 viatges, 8 d’anada i 8 de tornada. Amb l’increment de l’oferta entre Vilanova i Vilafranca s’ha complert una reivindicació històrica de totes dues ciutats.

També l’alcalde de Vilafranca valorava aquesta millora que s’ha d’unir a la construcció de la línia orbital ferroviària.

La nova línia també fa dues parades a Canyelles, a les urbanitzacions Califòrnia i Les Palmeres, de manera que el municipi també veurà millorada la seva connexió amb Vilanova i Vilafranca. Aquesta és una de les actuacions que inclou el Pla de Transports de Viatgers de Catalunya 2008-2012, i que té per objectiu potenciar les comunicacions amb transport públic arreu del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: