Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dos accidents greus i una víctima mortal a diverses vies de l’Alt Penedès

Un accident múltiple a la nacional 340 ha provocat problemes aquesta tarda al municipi de Castellet i la Gornal i al barri de Martivell de Gelida hi ha hagut un atropellament mortal.

Segons informen els Mossos d’Esquadra, aquesta tarda s’ha produït una col·lisió múltiple entre set vehicles a la nacional 340, al terme de Castellet i la Gornal. No hi ha hagut cap víctima mortal i la calçada està neta des de les set de la tarda.<br />Però abans, s’han produït retencions a causa de la presència dels vehicles accidentats a la carretera. La circulació ha quedat restablerta.
També aquesta tarda hi ha hagut un atropellament mortal dins del polígon tres del barri de Martivell de Gelida, segons informen fonts de l’Ajuntament d’aquest municipi. L’accident ha estat cap a dos quarts de sis de la tarda i hi han intervingut diversos serveis d’emergència. L’incident ha provocat retencions i s’ha precisat la presència d’un helicòpter a la zona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: