Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte s’inaugura la Mostra d’Art Local de Sant Sadurní, ‘Demostra’, amb un centenar d’obres

La capella de l’Índex de la capital del cava acollirà dissabte, a les 7 de la tarda, la inauguració de la 8a edició de la Mostra d’Art Local "Demostra" amb la presència de l’alcalde, Joan Amat, el regidor de Cultura, Xavier Rojo, i els autors del centenar d’obres que enguany s’han presentat.

Es tracta d’una xifra rècord, que fins ara mai s’havia pogut assolir en les set edicions anteriors, fet que es molt ben valorat des de la Regidoria de Cultura, promotors de l’esdeveniment.<br />La Mostra d’Art local "Demostra" vol ser un recull de les inquietuds artístiques dels sadurninencs i les sadurninenques, tant els professionals com els aficionats a les arts. És per això que la mostra aplega obres de diverses disciplines, com ara, la pintura, l’escultura, la literatura, la joieria, l’artesania i la confecció tèxtil.<br />"Demostra" es podrà visitar del 10 al 30 d’abril. Els dies feiners l’horari de visita serà de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 del vespre, i els festius serà de 12 a 2 del migdia i de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: