Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Atracament a un locutori de Vilafranca

Els mossos d’esquadra estan investigant un atracament en un locutori de Vilafranca.

 

Aquest migdia, a dos quarts de dues, dues persones han perpetrat un atracament a mà armada al locutori del carrer del Cid de Vilafranca i s’han endut una quantitat de 700 euros. No hi ha hagut cap ferit.<br />Vàries dotacions d’agents dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat al lloc dels fets però els delinqüents s’han donat a la fuga. Tot i que encara no es disposa de gaire informació, els agents de la unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra de Vilafranca s’ocupen ara del cas per conèixer més detalls que puguin portar-los a la detenció dels autors de l’atracament.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: