Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull aplaudeix el suport d’Igualada a la Vegueria Penedès, que entén com a "fonamental"

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va ser ahir en visita oficial a Igualada on va mantenir una jornada de treball amb l’alcalde, Jordi Aymamí, en què van debatre el tema territorial i van compartir experiències en l’àmbit de l’atenció a la gent gran i a les persones amb dependència.

<br />Després de signar al llibre d’honor de l’Ajuntament d’Igualada, Regull va comparèixer davant dels mitjans de comunicació acompanyat per l’alcalde de la capital de l’Anoia. El debat sobre la divisió territorial en vegueries va centrar aquesta compareixença de premsa en què l’alcalde vilafranquí recordava la unanimitat de la moció aprovada aquesta setmana al ple per introduir una esmena a la llei de Vegueries i ressaltava que és essencial el suport que dóna la capital de l’Anoia per formar part de la del Penedès.
L’alcalde de Vilafranca remarcava el suport incondicional del territori a la Vegueria i insitia una vegada més què és el què aportaria per a les quatre comarques comptar-ne amb una de pròpia. Els dos alcaldes van acordar col.laborar conjuntament en la demanda de millores en les infrastructures de comunicació sobretot ferroviàries. Vilafranca donarà suport a la demanda d’Igualada perquè la línia de tren orbital que projecta el govern català s’acosti el més a prop possible a la capital de l’Anoia i, d’altra banda, l’Ajuntament d’Igualada recolzarà l’aspiració que Vilafranca pugui assolir una parada de l’AVE i de trens regionals, ja que seria una oportunitat també per als ciutadans d’Igualada, que en pocs anys milloraran les comunicacions amb Vilafranca gràcies a l’Eix Diagonal.

La visita de Regull a Igualada va acabar amb un recorregut per diferents equipaments relacionats amb la gent gran i les persones amb dependència i gestionats pel Consorci Sociosanitari d’Igualada per compartir experiències en aquest àmbit i estudiar les possibilitats que a Vilafranca es puguin implantar experiències similars en un futur.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: