Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Milloren els passos entre andanes a la línia R-4 de Renfe

Adif millora la seguretat de los passos entre andanes a 8 estaciones de la línea Barcelona-Vilafranca-Sant Vicenç de Calders.

Adif instal·larà un nou sistema, dotat de paviment antilliscant de cautxú. Los nous passos s’instal·laran en substitució dels actuals passos entre andanes, i oferiran una major seguretat i millors prestacions. La tecnologia utilitzada en els nous passos es basa en estructures modulars de cautxú vulcanitzat d’alta capacitat antilliscant , fins i tot en condicions meteorològiques adverses.  A la línea Barcelona-Vilafranca-Sant Vicenç de Calders, s’instal·laran un total d’11 passos, entre d’altres 2 a Sant Sadurní d’Anoia, i 1 a La Granada, Lavern-Subirats, Els Monjos i L’Arboç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: