Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La situació millora a poc a poc

Preocupació per les glaçades que es puguin produir al llarg d’aquesta nit i matinada.

Tot i que cap a 2/4 de 6 de la tarda hi ha hagut un cert col·lapse al Balcó de les Clotes, ara  ja ha quedat solucionat.

De fet, hem parlat amb l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que ens ha confirmat que la situació s’està normalitzant als carrers de la Vila i que, per tant, estan amb millor situació que fa a mitja tarda. La policia local també parla d’una certa tranquil·litat, però ara la principal preocupació són les glaçades que hi poden haver de cara a aquesta matinada.

L’alcalde també ha comentat que s’ha programat un dispositiu especial format per la brigada, alguns membres del col·lectiu Nou Verd i la Policia Local, que anirà fent rondes de control pels carrers de Vilafranca durant tota per si la situació es complica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: