Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fira Fora estocs s’està desenvolupant amb un bon ritme

Un any més, coincidint amb el final de la temporada d’hivern, Centre Vila organitza durant tot el dia aquesta fira a través de la qual els comerços associats ofereixen els seus productes a preus molt rebaixats.

El període de rebaixes acaba demà, de manera que avui la fira representa una darrera oportunitat pels mateixos comerciants de buidar els seus estocs amb la intenció de dilluns iniciar la nova temporada. <br />El temps està aguantant força bé i hi ha molta gent que ja s’ha acostat a la fira. El vicepresident del Centre Vila Pere Albornà feia una primera valoració positiva.

La varietat de productes que es pot trobar és molt àmplia, igual que ho són els descomptes. A més, es poden trobar productes de la nova temporada.

En aquesta edició també s’ha s’estrenat una nova imatge corporativa, amb carpes que donen una imatge unitària a la Fira. La intenció és consolidar el Fora estocs en el calendari vilafranquí. Per als botiguers és una molt bona opció i ja ho consideren una cita ineludible.

Ràdio Vilafranca està present a la fira amb una programació especial que començava a les deu del matí amb el magazine Plaça Penedès de Carla Sanmartín. La programació continuarà també al llarg de la tarda amb el programa Al teu aire d’Àlex Santamaria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: