Dimarts, 7 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La caiguda d’arbres deixa incomunicats alguns barris i urbanitzacions de Gelida

La neu que ahir va caure durant tot el dia a Gelida, va deixar en alguns punts del municipi gruixos de 50 cm.

Avui, un dia després de la nevada, la imatge que tenim és de postal, però la mobilitat en alguns carrers continua sent complicada. Actualment s’està treballant de manera intensa en l’estat de les voreres i de la calçada distribuint sal i retirant la neu. Així mateix, les màquines estan treballant en les urbanitzacions i barris on la gran quantitat de neu existent dificulta la mobilitat dels veïns.
Per altra banda, el Funicular de Gelida no funciona, després que ahir caigués un arbre a la via i quedessin les vies tapades per la neu. De moment, no existeix cap mitjà alternatiu per arribar a l’estació de Renfe.

Pel que fa el subministrament elèctric, el 1r polígon de la urbanització de Martivell està a les fosques i els operaris de Fecsa-Endesa ja hi treballen per tal de solucionar-ho.

Les afectacions més destacades estan a la carretera de Gelida a Corbera, on la caiguda de diversos arbres tallen l’accés als vehicles. A més, a la carretera de Gelida a Sant Sadurní la circulació és complicada per les plaques de gel i s’han registrat algunes incidències amb vehicles pesants.

Els centres educatius estan oberts, però no s’hi fan classes lectives, només hi ha el servei d’acollida. <br />L’Ajuntament de Gelida demana precaució a tots els veïns per moure’s a peu o amb vehicle pel municipi.

Per qualsevol emergència es pot trucar al telèfon de la policia local, 93 779 24 70.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: