Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els verds esperen que el 2010 els coroni com la millor colla, amb el 5è concurs consecutiu de Tarragona

Uns 200 socis de la colla dels Castellers de Vilafranca han participat al local Cal Figarot en l’assemblea ordinària que té lloc un cop cada any per aquestes dates.

 Abans no es reprengui l’activitat d’aquí a unes setmanes, ha estat un moment rellevant per passar balanç de la tasca global de la colla feta al llarg de l’any passat, des de la gestió econòmica, el repàs d’activitats socials, així com òbviament les actuacions molt meritòries en conjunt assolides. Si tot això s’exposava en la primera part de l’assemblea, a la segona s’obria l’apartat de projectes a tenir en compte per aquest any.
El president dels verds remarca que la junta ha treballat d’allò més en tot l’any anterior i parla de l’esforç que suposa també en l’àmbit institucional situar la colla al primer pla de l’actualitat. Entre les inversions de millora i rehabilitació que s’han fet al 2009 destaquen les obres a la primera planta del local social i que en els propers temps s’espera arrodonir amb les millores que haurien de tenir lloc a la planta baixa, per a ús social de la gent de la colla i la resta de vilafranquins.

Per això la junta confia en trobar finançament per sufragar els costos d’aquestes millores a Cal Figarot. Un dels punts claus de tota assemblea, com dèiem abans, és el balanç de la temporada castellera, dels registres que han marcat un punt d’inflexió en la història de la pròpia colla i dels castells en conjunt. Però sense temps per viure del passat, els verds ja pensen en els objectius i principals reptes per aquesta temporada 2010 i que passen, indubtablement, per assolir el cinquè concurs consecutiu de Tarragona, el primer cap de setmana d’octubre.

Als més de dos-cents socis participants a l’assemblea anual se’ls va lliurar el darrer número de la revista "El Figarot" que ha arribat a l’edició número quaranta. Però no va ser l’únic obsequi. Se’ls va repartir un DVD amb els millors moments de la temporada, així com el pòster del primer 3 de 9 amb folre i agulla descarregat i un altre del primer 5 de 8 amb agulla descarregat. La junta també els va obsequiar amb els tres llibres de poesia editats amb la col·laboració de la colla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: