Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els 15 anys de la Xarxa ompliran d’activitats Vilafranca aquest cap de setmana

Després de quinze anys portant espectacles infantils i juvenils a Vilafranca, els responsables de la Xarxa preparen aquest cap de setmana un seguit d’activitats especials per commemorar aquest aniversari.

Com recordaven aquest matí al magazine Plaça Penedès dues de les organitzadores de la Xarxa, Iolanda Soler i Natàlia Hill, la Xarxa va néixer de la voluntat d’un grup de pares i mares de portar espectacles infantils i juvenils a la vila. En aquests moments, hi ha més de 70 municipis catalans en què hi ha Xarxa, tot i que cada un d’ells funciona de manera independent.<br />A Vilafranca la programació segueix el curs escolar, i aquest cap de setmana es faran activitats especials per celebrar els quinze anys. Natàlia Hill explicava el que tenen previst per dissabte a la tarda.
Així mateix, dissabte al vespre es farà un sopar amb les persones que al llarg d’aquests quinze anys han passat per la Xarxa.<br />De cara a diumenge, que coincideix amb el primer diumenge de mes, la Xarxa organitza les dues sessions d’espectacles habituals. Hill comentava que estan satisfets de la resposta que tenen els seus espectacles, amb una mitjana en aquests moments de 500 persones per espectacle.

Tant Iolanda Soler com Natàlia Hill expliquen que abans de començar la temporada es fan un fart de veure espectacles per tal de poder triar i oferir una bona programació als infants, i també als pares i mares. Remarquen que sempre es tracta d’espectacles professionals, com el que diumenge serà en sessió de matí i tarda a Cal Bolet. La companyia Solfasirc oferirà "Entre Pinces", un espectacle de circ diferent d’alguna manera als habituals que ofereix la Xarxa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: