Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pla per la convivència i el civisme funcionarà a partir d’ara a través de dues oficines tècniques coordinades

El pla per la convivència i el civisme de l’Ajuntament de Vilafranca ha quedat ja suprimit des d’aquest passat mes de febrer per decret d’alcaldia.

La regidora Ramona Suriol és, a partir d’ara, la nova presidenta del Consell Municipal de la Convivència en substitució del fins ara responsable del pla Fernando García.<br />El pla s’ha suprimit per a gestionar els temes que ja es tractaven d’una altra manera, en definitiva, més integradora. Existiran dues Oficines Tècniques coordinades entre sí i denominades Oficina Tècnica de Ciutadania i Oficina Tècnica de Voluntariat i Civisme, respectivament. De manera que els dos àmbits queden separats però relacionats alhora d’una forma constant.<br />La regidora Ramona Suriol explicava aquesta nova perspectiva.
Pel que fa al civisme, amb la posada en marxa d’aquest nou funcionament, la idea futura és disposar d’un agent cívic per barri. Un dels objectius és recuperar l’ús dels espais públics sense que ningú se senti incòmode.

Al capdavant de les dues oficines hi haurà dos responsables que portaran cada àmbit i la seva coordinació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: