Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Grup territorial de Cooperacció crea una nova ONG anomenada EqualMón

Diferències en l’orientació i l’organització de Cooperacció, han portat als membres de l’Alt Penedès a separar-se, i crear una nova associació.

<br />El grup territorial feia més 15 anys que pertanyia a aquesta ONG, però en el darrer any s’han produït alguns canvis que no feien sentir del tot còmodes als membres de la nostra comarca. <br />Per això, el passat 15 de gener van celebrar una assemblea amb tots els socis on es va aprovar donar-se de baixa de Cooperacció i iniciar els tràmits per crear-ne una de nova. <br />D’aquesta manera volen donar continuïtat al treball que porten anys elaborant per la solidaritat i la cooperació internacional. El president detallava els principals objectius al voltant dels quals treballaran tant al sud com al nord.
El passat 5 de març es feia l’Assemblea General de socis i sòcies per constituir la nova entitat, presentar els estatuts , aprovar la junta directiva i decidir el nom. Precisament, aquest va ser un dels punts destacats i els membres de la junta directiva van voler explicar amb detall d’on havia sortit la unió entre Equal i Món. L’objectiu era que recollís la seva filosofia, és a dir, treballar per un món més just.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: