Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Denunciat a Torrelavit per superar en 86 Km/h la velocitat permesa

Agents de la Policia de la Generalitat -Mossos d’Esquadra del sector de trànsit de Vilafranca han denunciat un conductor, José María LD, de 30 anys i veí de Sant Pere de Riudebitlles, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per velocitat penalment punible.

Aquest passat dissabte, a 2/4 de 9 del vespre, una patrulla de trànsit estava realitzant un control planificat de velocitat a la carretera BP-2151, punt quilomètric 13,8, terme municipal de Torrelavit, quan va interceptar un turisme amb matrícula de l’Estat Espanyol circulant a una velocitat de 136 Km/h en un tram de via que està limitat a 50Km/h.<br />Els mossos van aturar el conductor i li van imputar un delicte contra la seguretat viària i les diligències penals van ser adreçades al jutjat d’instrucció número 1 de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: