Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Conveni de Salut a Subirats

Subirats signa el conveni amb l’agencia de protecció de la salut per la prestació de serveis de protecció de la Salut

La Junta de Govern local en la seva sessió ordinària de data 17 de març d’enguany ha aprovat el conveni de col·laboració amb l’agència de protecció de la salut per realitzar la prestació de serveis de protecció de la salut.<br />L’Ajuntament ha encarregat a l’Agència de protecció de la Salut les següents tasques: Gestió del risc derivat de la contaminació del medi, Gestió del risc per a la salut de les aigües de consum públic, Gestió del risc per a la salut en establiments públics i els indrets habitats, Gestió del risc per a la salut derivat dels productes alimentaris, Policia sanitària mortuòria, Educació sanitària en l’àmbit d’educació de la salut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: