Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comerç del Foix inaugura una nova senyalització comercial

Aquesta setmana s’han instal·lat tres monòlits de senyalització, per posicionar els establiments de l’associació.

L’associació de comerciants Comerç del Foix, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, la Diputació i el Departament de Comerç de Generalitat, ha instal·lat aquesta setmana tres monòlits de senyalització i d’informació que seran els primers d’un conjunt que servirà per posicionar tots els establiments de l’associació dins del municipi, amb la clara intenció, de que a banda del mateixos vilatans, els visitants tant del mercat a l’aire lliure del diumenges, com els dels polígons industrials, coneguin el nombre i la gran varietat d’oferta que té Santa Margarida i els Monjos amb comerços i serveis.<br />Aquestes accions reforcen la voluntat de l’associació, començada ja fa més d’un any, de donar a conèixer l’existència d’un seguit de comerços i empreses de serveis; comunicant totes les accions, avantatges i campanyes per dinamitzar tots els sectors comercials de Comerç del Foix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: