Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el període per demanar subvencions culturals

Aquest mes d’abril s’obre el termini de sol·licitud de subvencions per a actes culturals.

Del 3 al 23 d’abril estarà oberta la convocatòria de subvencions per dur a terme activitats culturals o festives d’interès públic local. L’Ajuntament de Vilafranca obre el termini de presentació de sol·licituds per demanar ajuts per a actes culturals o festius a Vilafranca. Poden presentar-s’hi entitats privades i persones físiques sense ànim de lucre que hagin programat o tinguin previst programar activitats culturals o festives d’interès públic local durant el període que va de l’1 de maig fins al 31 d’agost de 2010.

La quantitat total concedida en concepte d’ajuts i subvencions no podrà excedir, globalment, la quantitat de 10.000 euros.

Les sol·licituds per demanar els ajuts han de ser les que s’han elaborat per aquest fi i que es poden recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila, a la planta baixa de la casa de la Vila, i al Servei de Cultura fins al 23 d’abril. També es poden trobar al portal associatiu vilaentitats <a href="http://portal.vilaentitats.cat">(http://portal.vilaentitats.cat) </a>o a la pàgina web municipal <a href="www.vilafranca.cat">www.vilafranca.cat</a>. Les sol·licituds només es podran presentar a la Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: