Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Artur Mas es reuneix amb les entitats de la comarca

Avui divendres, el secretari general de CiU i candidat a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, visita alguns municipis del Penedès amb la intenció d’obtenir de primera mà les opinions del territori.

La visita s’iniciarà a l’empresa Gerosa ubicada al polígon de Sant Pere Molanta per tractar temes del sector empresarial.  A continuació anirà a la Fundació Mas Albornà a Les Cabanyes per felicitar a aquesta entitat pel seu 50è aniversari. Aquí aprofitarà per conèixer d’aprop la situació i problemàtiques d’aquests col·lectius. Després continuarà la visita fins a les Caves Vallformosa, on està previst celebrar-hi un sopar amb representants de les entitats dels municipis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: