Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tornen a aixecar el carrer Sant Pere sense cost per l’Ajuntament

L’equip de govern obliga la constructora de la urbanització del carrer de Sant Pere a refer les obres sense cap cost per l’ajuntament.

Aquests dies s’estan fent obres al carrer de Sant Pere, amb motiu dels últims treballs d’urbanització del primer tram. Concretament, s’estan realitzant tasques de reparació del paviment ja que es van detectar algunes irregularitats de nivell que provocaven que alguns segments s’enfonsessin. Ara l’empresa ho està corregint. L’alcalde de Vilafranca Pere Regull ha comentat que encara que provoqui molèsties de trànsit, s’ha de vetllar pels interessos de Vilafranca i s’ha reclamat a l’empresa que realitzi les reparacions corresponents i sense cap cost econòmic per a l’Ajuntament.<br /><br />Els treballs de reparació s’allargaran uns dies i caldrà reservar un període de descans, sense trànsit, perquè el paviment es consolidi. Està previst que el tram afectat del carrer de Sant Pere pugui obrir-se de nou al trànsit a mitjans del proper mes de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: