Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més trens els caps de setmana

Els caps de setmana i festius Vilafranca disposarà de dos trens cada hora per anar cap a Barcelona

La comarca de l’Alt Penedès es veurà beneficiada per algunes de les primeres decisions que ha pres Rodalies de Catalunya, i que s’han donat a conèixer avui juntament amb la nova imatge i alguns dels nous trens del servei de rodalies.<br />Concretament hi haurà un increment de la freqüència de pas del trens els caps de setmanes i festius entre Vilafranca i Barcelona. Això permetrà igualar el nombre de serveis dels caps de setmana, fins ara eren 14 trens diaris, amb els que hi ha entre setmana, un total de 38 trens diaris. Això vol dir que també durant els caps de setmana hi haurà dos trens cada hora.<br />Aquestes modificacions entraran en servei el cap de setmana del 6 i 7 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: