Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Masdeu, nou president comarcal d’UDC

David Masdeu és el nou President Comarcal de Unió Democràtica de Catalunya a l’Alt Penedès.

El dia 9 de febrer es va convocar l’Executiu comarcal ordinari d’UDC a l’Alt Penedès. Entre d’altres temes a tractar hi havia a l’ordre del dia la dimissió de l’actual Presidenta Comarcal d’UDC al Penedès, Maria Josep Tuyà. La presidenta sortint va argumentar la seva decisió per la seva limitació de dedicació a la presidència, ja que exerceix com a regidora a l’ajuntament de Vilafranca. El substitut serà el jove David Masdeu que fins era Secretari d’Organització d’UDC, Conseller Nacional d’UDC i membre de l’Executiva comarcal de CIU. Masdeu va ser la persona proposada per la presidenta sortint, ja que portaven temps treballant conjuntament, pel partit i per la federació a la comarca. La seva aprovació com a President va ser per la unanimitat de l’Executiva Comarcal d’Unió a la Comarca.<br />Amb aquest canvi es vol reforçar l‘estructura de partit i de la federació de cara a les pròximes fites electorals, les eleccions al Parlament de Catalunya i les municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: