Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Des d’aquesta setmana l’aparcament de l’Hospital Comarcal ja és de pagament

Tot i que estava previst que aquesta mesura entrés en funcionament fa algunes setmanes, ha estat aquest dimarts quan definitivament ha estat operatiu el sistema de pagament en l’aparcament de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

<p />

El retard en l’entrada en servei d’aquest sistema ha estat causat per dificultats amb el software de l’equipament, ja que l’aparcament per els usuaris i el del personal estan connectats i calia fer als ajustaments necessaris.<br />El director econòmic de l’Hospital Comarcal, Joan Jeremías, apuntava que l’objectiu de la mesura era que els usuaris trobessin lloc per aparcar amb facilitat, i això s’ha aconseguit. Tot i que al principi s’han recollit algunes queixes pel fet que l’aparcament sigui de pagament, en veure els preus i el fet que la primera mitja hora és gratuïta ha acabat sent ben vista per la majoria.

L’horari de pagament de l’aparcament és de 9 del matí a 8 del vespre; i en la franja nocturna és de lliure accés.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: