Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ses majestats els reis mags han sortit al carrer a fer la tradicional cavalcada tot i la pluja

Melcior, Gaspar i Baltasar s’han atrevit amb la pluja que ha anat caient durant tota la tarda i han mantingut la tradicional cavalcada de reis que, tot i que ha estat passada per aigua, ha mantingut tots els seus elements per fer les delícies dels més petits.

En definitiva, són ells els protagonistes d’aquest dia i no han dubtat a sortir al carrer, amb paraigües i abrics, per veure com passaven les carrosses i la comitiva que acompanyava Ses majestats i el Patge Raimon. També s’han pogut veure els nous vestits que estrenaven els músics que encapçalen la comitiva i la resta d’elements que s’han anat incorporant en els darrers anys per fer la cavalcada més lluïda i amb més participació. De fet, hi ha un centenar de persones que hi col·laboren.<br />
Durant el recorregut hem anat trobant-nos amb nens i nenes i pares i mares que tenien moltes ganes que arribés aquest moment i que l’han pogut gaudir tot i la pluja. Ells mateixos explicaven el que havien demanat i com estaven portant el mal temps en un dia tan especial.

La sortida s’ha endarrerit una mica perquè hi ha hagut un canvi de recorregut que ja s’ha anat anunciant durant la tarda a fi de fer-lo més curt i evitar que la gent es mullés. Finalment, la comitiva ha sortit de la Girada però s’ha dirigit directament cap al carrer d’Amàlia Soler per enfilar pel carrer de Cal Bolet i d’aquí cap a la Rambla de Nostra Senyora, el carrer de Sant Joan i la Plaça de la Vila.<br />Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió n’han fet un seguiment durant la tarda i han retransmès l’arribada a la Plaça i els parlaments al balcó del consistori en directe. Tot el que ha passat a la Plaça de la Vila es podrà veure més àmpliament a l’informatiu de Penedès Televisió d’aquest dijous set de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: