Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer acull apartir d’aquest divendres "El viatge interior" d’Ángel Camino

<br />L’exposició està formada per tres sèries d’obres, "Presons espirituals, Presons emocionals i Pre-textos", amb més d’una trentena d’escultures i dibuixos que amplifiquen la dimensió de la recerca artística de l’autor i demostren la seva poderosa pulsió creativa.

Completa la mostra un audiovisual -que porta per títol el nom de l’exposició, "El viatge interior"- que explica el procés de creació de l’escultor i que representa un espai de reflexió sobre la seva obra d’art. A la feina d’Ángel Camino es parla d’un estat d’ànim, de la soledat de l’artista, de la seva voluntat d’anar cap endavant malgrat un món cada vegada més hostil, del patiment i l’alegria durant el procés de creació, dels camins errats i les descobertes que obren a l’artista noves vies per explorar. El curtmetratge, d’uns 15 minuts de durada, en definitiva, contempla l’exposició introduint l’espectador en el subtil, secret i angoixant món del procés creatiu de Camino.  La inauguració de l’exposició tindrà lloc aquest divendres, a dos quarts de vuit del vespre, de la mà del president de Caixa Penedès, Josep Colomer, i d’Àngels Dalmau i Pep Puig, que presentaran el curtmetratge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: