Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La corrupció urbanística i com combatre-la a debat

La corrupció urbanística centra una taula rodona de l’Assemblea de Drets Socials de Vilafranca.

Dins de les festes de Sant Raimon, ahir al vespre l’Assemblea de Drets Socials de Vilafranca va organitzar una taula rodona per parlar sobre especulació urbanística i corrupció. Després que sortís a la llum el cas Pretòria o que es destapessin diversos casos de corrupció urbanística a Catalunya, l’Assemblea volia tractar a fons aquesta qüestió convidant el director general d’habitatge de la Generalitat Quim Gascó i un dels representants del col·lectiu ciutadà Gent de Gramenet Antoni Jaumandreu.<br />Tots dos van parlar de com combatre la corrupció en el marc de l’especulació urbanística destacant que la participació ciutadana pot ser una via interessant de trencar amb un status quo polític, empresarial i dels mitjans de comunicació que fins i tot beneficia que es produeixen aquests casos.<br />L’acte, que es va celebrar a la sala d’actes de l’Escorxador, va comptar amb una alta participació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: