Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Barbuts recuperen la botifarrada

L’associació de barbuts ha tornat a organitzar la botifarrada el primer diumenge de les festes de Sant Raimon.

L’associació de barbuts ha reprès la celebració de la botifarrada popular després de dos anys sense fer-la. L’arribada de la nova junta ha permès anar recuperant els actes que tradicionalment celebrava aquesta associació amb la col·laboració dels antics membres de la PABA.<br />Aquest diumenge, els barbuts cuinaven cinc centes cinquanta botifarres a la plaça Sant Joan.

L’olor de les botifarres no va tardar gaire en començar a omplir la Plaça de Sant Joan.<br />A més, la botifarrada coincidia amb la tradicional trobada d’intercanvi de plaques de cava que també se celebra en el marc de les festes d’hivern de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: