Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge comença un nou trimestre d’espectacles familiars

De gener a març hi haurà espectacles de teatre, dansa, música i circ per a tota la família a banda de dues activitats de sensibilització.

 Les activitats començaran aquest diumenge 10 de gener, a les 12 del migdia, a Cal Bolet amb un espectacle de dansa titulat Fràgil, El Petit, Petit Príncep a càrrec de la companyia La Mandarina . Amb aquesta obra es dóna inici a un nou trimestre de la programació d’espectacles familiars, que en tota la temporada inclou 8 espectacles organitzats per La Xarxa, 4 concerts familiars, 2 espectacles de dansa i la Pantalla Kanalla organitzada pel Cine-Club.

Aquesta programació té per objectiu que els més menuts trobin en la dansa, el teatre i la música tot un món d’aprenentatge, una transmissió de valors i el plaer de cultivar la imaginació. I tot plegat acompanyats de la família.

Però a banda d’aquests espectacles, també es faran activitats de sensibilització musical pensada per fomentar l’hàbit d’escoltar música i el coneixement de les diferents famílies d’instruments.

Des de fa un any, La Xarxa i el Patronat de Cal Bolet han unit esforços per oferir una sola programació equilibrada en gèneres, amb més espectacles alguns amb doble funció, un preu únic de 4,50€, venda anticipada, seients numerats i un abonament conjunt del 25% de descompte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: