Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cesk Freixas inaugura el Barnasants amb èxit

El penedesenc Cesk Freixas obre el festival Barnasants amb els temes del seu nou disc i demostra per què és una de les promeses de la cançó protesta catalana.

La quinzena edició del festival barnasants s’inaugurava divendres a la nit des de l’auditori de Barcelona amb l’actuació del cantautor de Sant Pere de Riudebitlles Cesk Freixas. El músic penedesenc és una de les noves promeses de la cançó protesta catalana i divendres ho va demostrar presentant al públic els seus nous temes i envoltant-se de col·laboracions estelars. L’endemà visitava els estudis de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió per fer una valoració del concert de la nit anterior.

El seu nou treball, "La mà dels qui t’esperen" s’apropa més al pop i a l’electrònica mostrant així que un contingut compromès també pot sonar diferent. <br /><br />L’actuació de Cesk Freixas era la primera de 97 artistes que fins el 28 de març han de passar pels escenaris de Barnasants. A més, en aquesta edició i per primera vegada, l’últim concert es farà a València.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: