Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una escala d’onze per culminar l’any del cinquantenari

Els Falcons de Vilafranca culminen la celebració del cinquantenari amb una escala d’onze carregada.

Els Falcons han acabat els actes del seu 50 aniversari amb una actuació multitudinària que va deixar, entre moltes altres construccions, una escala d’onze carregada i una pira sis cinc. L’actuació tenia lloc ahir després d’una cercavila i una tronada i va reunir més de dues centes persones, entre falcons i ex falcons, al saló del Casal. <br />La colla ha estat de celebració durant tot aquest llarg cap de setmana i, ahir, un cop acabada l’actuació culminant de tot plegat, el president dels Falcons Iñaki Martínez mostrava la seva satisfacció.

Els Falcons han omplert d’activitat l’any del cinquanta aniversari des del mes de gener i fins ara. Martínez valorava la celebració del cinquantè molt positivament, sobretot amb iniciatives que han funcionat molt bé com el Falcotast que tenia lloc aquest dilluns a la Plaça de la Vila i que també va ser tot un èxit i Falconcert, del qual ara s’ha editat un CD.

Els Falcons de Vilafranca culminen amb l’activitat d’aquest pont un aniversari rodó que ha implicat no només als membres de la colla, sinó també a la resta de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: