Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sessions gratuïtes de CCV el proper dijous

Cine Club Vilafranca convida tothom al cinema per celebrar les jornades dels Festivals de Catalunya.<br />

Aquest mes de desembre se celebren les jornades de debat i formació que organitza la Coordinadora de Festivals i Mostres de Cinema i Vídeo de Catalunya (CI&VI). Una part dels actes tenen lloc a Barcelona però Vilafranca del Penedès i Granollers s’han unit a la celebració amb col·laboracions especials i obertes a tothom.<br />En el cas de Vilafranca, el marc d’aquestes jornades, aquest proper dijous 17 de desembre, Cine Club Vilafranca projectarà de manera gratuïta la pel·lícula "Ce qu’il faut pour vivre". Aquest treball ha estat escollit per Canadà com a candidata als Oscar, està ambientada als anys cinquanta i narra la història d’un caçador inuit que ho ha d’abandonar tot per curar-se de tuberculosi a un hospital del Quebec. La pel·lícula es projectarà a les vuit i a les deu a la Sala 2 del Casal, en format digital i subtitulada en català. <br /> Les jornades dels Festivals de Catalunya se celebren els dies 16 i 17 de desembre, amb l’objectiu de compartir informació i formació sobre gestió d’esdeveniments culturals amb altres festivals d’arreu del món. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: