Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’aparcament de la Rambla de Sant Francesc entrarà en servei el proper 18 de desembre, pendents de la urbanització de la superfície

Aquesta campanya de Nadal Vilafranca disposarà ja de l’aparcament soterrat de la Rambla de Sant Francesc, després d’uns 2 anys d’obres.

Amb l’obertura el proper 18 de desembre, es disposarà ja de les 300 places que se sumaran a les actuals de l’aparcament de la Plaça Penedès. Recordem que aquests dos aparcaments estan connectats. El regidor d’urbanisme, Aureli Ruiz, comentava que l’interior de l’aparcament estarà ja totalment acabat, i que quedarà pendent la urbanització de la superfície.
Ruiz explica també què a mitjans del proper any aquesta urbanització de la superfície de la Rambla ha d’estar acabada. El projecte sobre el qual es treballa vol incidir també en els laterals de la Rambla, i arribar a fer una superfície única arribant fins a la Font dels Alls.

Des de l’Ajuntament han comentat que segurament s’aprofitarà l’entrada en servei d’aquest nou aparcament per fer un rentat de cara a l’aparcament de la Plaça Penedès, que va entrar en servei fa uns 10 anys.<br />Recordem que al ser dos aparcaments units, els accessos i sortides son compartides. Les noves estan situades a la Rambla de Sant Francesc, tot just davant de l’escola Santa Anna.

Amb l’entrada en servei del nou aparcament també s’habilitaran els accessos per a vianants a la Rambla de Sant Francesc. Tant les escales com els ascensors, i per tant s’hauran de moure les tanques actuals, que han de continuar protegint les obres mentre no acabi la urbanització de la superfície.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: