Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pista de gel ha entrat aquest cap de setmana en funcionament per setè any consecutiu

Ja fa set anys que l’Associació de Comerciants Centre Vila organitza la instal·lació i la posada en funcionament de la pista de gel al centre de Vilafranca durant les festes de Nadal. Ho fan com un reclam per potenciar l’activitat comercial del centre en aquests dies de compres nadalenques.<br />

Aquest any, la pista s’ha tornat a muntar i es posava en marxa aquest cap de setmana, tot coincidint amb l’obertura dels comerços tant dissabte com diumenge, la inauguració de l’aparcament soterrat de la Rambla Sant Francesc i la celebració de la Fira del Gall.<br />La inauguració de la pista va comptar amb la presència, entre altres, de la regidora de Comerç Maria Dolors Rius, que va destacar aquesta doble funció de la pista, com a punt d’atracció i com a espai d’oci.

Per la seva part, el president de l’Associació de Comerciants Centre Vila Joan Solà, apuntava que any rere any s’ha volgut buscar una major eficiència de la infraestructura, que contamini menys i que provoqui menys molèsties.

Solà comentava que la gent ho espera, almenys aquesta era la sensació que els arribava als comerciants del centre els dies previs al muntatge de la pista.
Els primers patinadors no van tardar gens en calçar-se els patins i començar a patinar. Als establiments associats a Centre Vila, els clients rebran tiquets que valen per a un temps determinat patinant a la pista.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: