Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Raventós argumenta que CiU farà tots els possibles per tal d’accelerar l’àmbit de planificació territorial Penedès, i la possible circumscripció electoral

Responen a les declaracions que ahir feien els membres de la Plataforma per la Vegueria Penedès, el diputat penedesenc de CiU Joan Raventós ha recordat que la seva formació ha presentat des de fa temps resolucions al Parlament en relació amb aquesta qüestió.

Mostrava també la seva preocupació per el fet que el desenvolupament de l’àmbit de planificació s’està retardant en excés, i que aquest fet pot impossibilitar que en la discussió i aprovació de la nova llei electoral de Catalunya es pugui plantejar la possibilitat d’una circumscripció electoral per el Penedès. Raventós és de l’opinió que els territoris que demanen aquest àmbit i la possible futura vegueria, no poden esperar més. Per tant ha comentat que entraran al parlament propostes de modificació de lleis que permetin accelerar aquest procés.
Raventós apuntava també que des de juliol de 2008 Convergència ha presentat una modificació de les lleis d’ordenació del territori i del Pla Territorial General de Catalunya que haurien de permetre anar en la direcció de donar compliment a la voluntat expressada des dels territoris de l’Alt, baix Penedès, Garraf i part de l’Anoia de tenir un espai de planificació propi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: